Piata Badea Cartan, 6, Timisoara, 300124, România

Luni - Vineri: 15-20
+40745517192

Stomatologie generala

Stomatologie generala

Specialitate care cuprinde cariologia, protetica fixă și mobilă și profilaxia dentară.

Cariologia este ramura medicinei dentare care se ocupă cu tratarea cariilor. Cariile sunt leziuni distructive ale dinților care apar datorită bacteriilor prezente la nivelul cavității bucale. Pot fi superficiale, medii și avansate. Cu cât pacientul se va prezenta mai repede la cabinetul stomatologic, cu atât șansele ca leziunile carioase să fie depistate și tratate în stadiu incipient sunt mai mari.

Tratamentul cariilor se realizează prin îndepărtarea țesuturilor afectate și restaurarea dintelui cu ajutorul materialelor de obturație coronară.

Clinica noastră dispune de cele mai bune materiale de obturație coronară care îndeplinesc cele trei condiții esențiale de calitate-estetică, rezistență mecanică și durabilitate.

Protetica este ramura care se ocupă cu refacerea dentară prin lucrări protetice diverse.
Aceste lucrări protetice pot fi: proteze mobile sau mobilizabile, proteze scheletate sau cu sisteme speciale, lucrari protetice (coroane, punți dentare) din materiale nobile și seminobile, ceramica dentară, fațetări ceramice sau composite, tratamente de echilibrare ocluzală, încrustații din materiale nobile sau ceramică. Lucrările fixe se adresează pacienților care au pierdut un număr limitat de dinți iar protetica mobilă celor care au pierdut un numar mai mare de dinți.

Clinica noastra colaborează pentru realizarea lucrărilor protetice cu laboratorul de tehnică dentară DR.FISCHER-unul dintre cele mai prestigioase laboratoare din țară.

Cabinet medicină dentară Dr. Nica Diana folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii